Va oferim distractii si petreceri, activitati pentru copii si oameni maturi.

image

Strada Principala 101K

Salicea, 3400 Cluj-Napoca

Programari zilnice
10.00 - 18.00

Activitati adulti

team_building_101distractii_2
team_building_101distractii_3
team_building_101distractii_5

Activitati team building

Alege modalitatea ingenioasa si placuta de petrecere a timpului liber, pentru a te deconecta de la activitatile cotidiene.

101 Distractii iti pune la dispozitie activitati pentru adulti diverse precum:

Paintball

Am facut posibila realizarea acestei activitati din dorinta de a le oferi celor pasionati de jocurile de strategie sa le exercite pe un teren propriu-zis, in natura. Jocul este dinamic si iti antreneaza vigilenta.
Este un joc de echipa, o aventura pentru cei care il practica, fiind asimilat unui teren de lupta. Este considerat a fi un sport extrem, unde regulile trebuie respectate in totalitate.
Terenul pus la dispozitie de 101 distractii este unul generos, amenajat corespunzator.

Aceasta activitate poate fi practicata cu entuziasm si de catre copii.

Prin intermediul paintball-ului copilul tau isi dezvolta abilitatile strategice, pentru a incheia misiunea de a lupta contra adversarului si de a captura steagul.

Tir cu arcul

Tirul cu arcul este un sport olimpic, prin intermediul caruia iti dezvolti spiritual de competitie si capacitatea de concentrare.
Te invitam sa te initiezi in acest sport si iti garantam ca te va ajuta la cresterea increderii in propriile forte si a stimei de sine.

Tenis de masa

Tenisul de masa este unul dintre sporturile de sala cele mai agreate. Face parte din categoria sporturilor olimpice si noi vi-l propunem ca activitate de relaxare . Nevoia de miscare este o necesitate in momentul de fata, cand majoritatea locurilor de munca presupun statul in sezut ore indelungate. De ce sa nu o facem intr-un mod relaxant si agreabil?

Volei

Va punem la dispozitie un teren de volei unde puteti sa va relaxati si s a va dezvoltati abilitatile de comepetitie alaturi de cei dragi.